Ποιοι είμαστε


Σας καλωσορίζουμε στη νέα σελίδα του  εκτροφείου Rottweiler “KORINTHIAN CASTLE” που βρίσκεται στο Ζευγολατιό Κορινθίας, 3 χλμ περίπου μακριά από τους πρόποδες του όρους που στην κορυφή του βρίσκεται το Αρχαίο κάστρο της Κορίνθου.

Το όνομα μου είναι Γιώργος Ντουρουντούς. Η ενασχόληση με τον συγκεκριμένο χώρο άλλα και ειδικότερα με την φυλή του Rottweiler ξεκίνησε το 1994 με μια πολλή μεγάλη επένδυση για την εποχή, με την εισαγωγή από Αγγλία της Angie (Cuidado Antique Angelique) ενός εξαίρετου δείγματος θηλυκού Ροτβάιλερ, του οποίου η πορεία και η εξέλιξη του στην Ελλάδα ήταν η αναμενόμενη (πρώτο θηλυκό Rottweiler στην Ελλάδα), που έγινε πρωταθλήτρια και μάλιστα σε πολύ μικρή ηλικία.

Δυστυχώς κάποιοι εξωγενείς παράγοντες με ανάγκασαν να αποσυρθώ από τον χώρο.

Το 2005 και με την συμμετοχή της κόρης μου, Κατερίνας αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή τη φορά με περισσότερη ένταση και μεγαλύτερη επένδυση στο όνειρο, σε ένα όνειρο που αρχικά αποφασίσαμε να πορευτούμε μαζί με ένα άλλο εκτροφείο Ροτβάιλερ με στόχο την αναβάθμιση της αγαπημένης μας φυλής στην Ελλάδα.

Όλα ξεκίνησαν αποκτώντας τρία από τα πλέον ιδανικά δείγματα Ροτβάιλερ (Rottweiler) για εκτροφή στην Ελλάδα (HANNA FROM HOUSE ROTVIS 100% ιδιοκτησίας μας, MINA VOM BONZI STAR 100% ιδιοκτησίας μας και TIM VON DER SCHERAU κατά το ήμισυ) Στη συνέχεια παραχώρησα τα δικαιώματα μου στο άλλο εκτροφείο κάτι που εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε ατυχές. Όλα πλέον ανήκουν στο παρελθόν και σήμερα ξεκινάει μια νέα προσπάθεια με τον αρχικό στόχο να μην έχει αλλάξει στο ελάχιστο και με βάση αυτά άλλα και νέα εξαίρετα δείγματα της φυλής που μπορείτε να γνωρίσετε μέσα από την σελίδα μας!

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και χαρά,

Γιώργος & Κατερίνα

korinthian castle rottweiler

ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΥΝΟΤΡΟΦΙΟΥ

korinthian castle rottweiler

  CUIDADO ANTIQUE ANGELIQUE (aka Angie)